7:05 pm
Members
17/05/2012
U drugoj trudnoci sam htjela da se porodim uz epidural, moja izabrana dr nije imala nista protiv rekla mi je sta mi sve treba za ep od nalaza pregleda itd, i da je neophodno da nadjem dr u kbc koji ce pristati da me porodi uz ep jer nije svaki pristalica , u mom slucaju je to bio dr Raicevic koji jeste pristalica ali kako nisam uspjela da ‘ uhvatim’ anesteziologa porodila sam se prirodno ☺
7:55 pm
22/01/2014
Moj doktor , nije bio pristalica epidurala, i sta vise kod mene je stvorio odbojnost prema njemu. Mogu samo da navedem jedan los primer zene koja se poradjala u isto vreme kad i ja sa epiduralom da je ostala 48 sati u lezecem polozaju i da joj centar za ravnotezu nije bio u funkciji . Moguce da je samo slucajnost…ali…
9:55 pm
Members
20/12/2013
11:17 pm
25/12/2015
Moj doktor nije bio za epidural i dao mi je cijeli spisak stvari(koji ima u svojoj ordinaciji vec pripremljen) protiv epidurala da bi se ogradio.. Na moje insistiranje sam se vidjela sa anesteziologom, kome sam donijela sve nalaze potrebne da bi se epidural izveo. Ostalo je na tome da su on i doktor u kontaktu.. Porodila sam se nakon 2 dana, otvorena sam bila 10prstiju i zavrsila sam na carski posto gospoda nisu vidjela 20 sati da mi je beba kontra okrenuta. U medjuvremenu sam i temp.dobila, povracala i sve divne stvari koje idu uz porodjaj..
Anesteziolog se naravno nije pojavio niti javio.
Blago onoj koja dozivi epidural. 🙂
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
12 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335