1:42 pm
Members
17/08/2013
Ja sam prvi porodjaj imala u opstoj anesteziji. Blazen bio pokusaj prirodnog i bolovi punih 12 sati pri budjenju iz anesteziji, i onom mrznom osjecaju prva dva dana. Ostala sam trudna nakon 8 mjeseci i odmah sam znala da zelim spinal. Puno sam se raspitivala o svemu mada i moj dr (Raicevic) podrzava spinal.
Ja sam imala zakazan carski u spinalu i imali smo vec odredjenog anesteziologa. Ti svakako moras da odradis odredjene testove mjesec dana prije termina i anesteziolog treba da ti pogleda kicmu i vidi da li mozes da dobijas tu vrstu anestezije.
Sve je brzo gotovo. JA sam u salu usla oko 10:10, priprema, anestezija i beba se rodila u 10:37. Izasla sam nasmijana i bila svega svjesna. LEzala sam 24h bez pomjeranja i nikakvih posljedica imala nisam (glavobolja i tako to a inace imam migrene vec 13 godina). Oporavak je mnooogo brzi i po meni laksi.
E sad, s obzirom da porodiliste ima svoje anesteziologe (do sad su dolazili iz operacionog bloka) pretpostavljam da ne bi trebalo da bude problem.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
36 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
2 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333