11:37 am
Portal Roditelji.me smo, zbog značajno uvećanog broja posjeta koji je rezultirao velikim opterećenjem servera, morali tokom noći da migriramo na drugi server.
Ovo je zvanicno obrazlozenja cinjenice da se nije moglo pristupiti portalu jutros, i jos neki tehnicki detalji kojima ne bih sada zamarala (citaj: koje ne umijem da objasnim). Nijesu drzavni neprijatelji i strani placenici umijesali prste… Dusko je za sve kriv i ja koja sam mu glavu “otvarala” ovih dana jer je sajt “sporo” radio.
Izvinjavamo se svima kojima smo ugrozili ovo veoma vazno gradjansko pravo:)))
12:19 pm
nisam bas u fazonu ‘teorije zavere’ i sl, al da znas da mi pade jutros napamet prica o drzavnim neprijateljima, hakerisanju i obaranju stranica, kad iz 5 pokusaja ne uspeh da otvorim stranicu. jos onda pocese da stizu mejlovi vidim ljudi aktivni na forumu, sto ja ne mogu pa potrazih pomoc kod nadleznog gospodina!
postalo je nezamislivo da se popije jutarnja kafa a da ne pogledam ‘ima li nesto novo’
a posebno mi je drago da se broj posetila svakog dana povecava, vidim zadnij par dana i na FB dosta novih (popularno receno a bas me nervira) lajkovanja!
12:42 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
caye, i meni kafa bez ovog foruma vise nije ista…(ranije su bili neki drugi, a sad bas volim ovaj nas ! )
pa se cudim sta je, pa neka objasnjenja kojima ni jednu rijec ne skontah, iako su na nasem itd…(kao jutros kad mi se cerka divi nekom uredjaju koji reklamiraju i koji ima 5 miliona pixela , valjda sam dobro prenijela, i ono sva odusevljena mi prica da podijelimo odusevljenje a ja je samo blijedo pogledah…)
da skratim, drago mi je da sad radi 🙂
14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)
4:09 pm
Ne znam gdje da “smjestim” ovaj moj problem, pa rekoh da ne otvaram novu temu. Meni i dalje reklama za EVA sardine (necu da psujem) stalno seta po ovom prozoru za pisanje poruke. Moram dva puta da kliknem u prozor pored reklame, pa onda se spustim dva-tri entera i kucam. Po neki put se spusti skroz dolje gdje treba da pokazemo znanje iz matematije, pa ne mogu ni da postavim post. Trenutno je tu iznad ovih redova koje pisem. Ovo mi se desava samo na ovom racunaru koji najcesce i koristim. Na drugim racunarima nemam ovih problema.
9:11 am
Verzije browsera koje koristite na računarima na kojima imate problem su, što bi rekli, “outdated”, odnosno toliko stare da za njih više takoreći nema ni podrške.
Mi za servisiranje reklama koristimo Google-ovu platformu koja je maksimalno optimizovana i prilagođena najširem mogućem broju vrsta i verzija internet browsera (preglednika).
Ukoliko imate problem sa nekim browserom, onda je ta verzija stara najmanje 10-ak godina, i neophodan vam je hitan upgrade.
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
74 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333