10:59 pm
Iskreno da vam kazem nemam pojma kako sam nabasala na ovaj portal, valjda trazeci neki interesantni tekst za svoj sajt, ali to je potpuno nebitno. Svidja mi se sto se na ovako necemu radi u CG iako poslednjih 12 godina ne zivim u njoj. Sta da Vam pricam udala se i …Meni je i dalje CG u srcu
Pozelela bi vam puno uspeha u daljem radu i nadam se da cu svojim iskukstvom sa troje dece i iskustvom savetnice za dojenje moci malo doprineti druzenju.
Pozdrav sa Kopaonika
11:16 pm
Poydrav svima i od mene. Mama sam jednog djecaka koji ce uskoro napuniti 5 godina i jedne djevojcice koja je prije 2 mjeseca napunila godinu. Aktivna sam na slicnom forumu vec 5 godina i nadam se da ce i ovaj nas lokalni zazivjeti i vrlo brzo postati popularan. Cini mi se da smo na dobrom putu!
Zivjeli!
8:40 am
Tereza, bilo bi divno kada biste nam malo pomogli upravo savjetima za savjetnice dojenja:) vec neko vrijeme mi se mota po glavi ideja o formiranju grupe za podrsku dojenju, prvo u PG, a onda u ostalim djelovima Crne Gore. Zbog toga me interesuje kako ste i gdje, i u cijoj organizaciji “prosli obuku” za savjetnicu. Znam da ce mi u tome pomoci pedijatrica koju znam, i sa kojom vec saradjujemo, jer je i ona veliki pobornik dojenja, ali me intersesuje i kako se mogu organizovati i takve vrste obuka. Iako imam troje djece i svo troje sam dodjila, morala bih cuti dosta savjeta i preporuka kako bih sjutra, npr mogla pomoci nekoj majci koja se dvoumi da li da odustane ili ne. A takvih ih znam strasno puno.
10:58 am
Imam jedan predlog za Administratora. S obzirom da ocekujem da ce se u skorije vrijeme pridruziti dosta novih clanova (malo smo se dali u promociju), ne bi lose bilo da se napravi podforum za predstavljanje, ili makar tema u okviru nekog od postojecih podforuma. Lijepo bi bilo da se na jednom mjestu mogu naci osnovne informacije o clanovima, a ujedno i da se novim clanovima pozeli dobrodoslica.
11:53 pm
Bas mi je drago da i CG ima jedan ovakav forum,ali mi se cini da je nekako utihnuo-clanovi zaspali.Aktivna sam na jednom drugom forumu,volela bih da i ovaj zazivi i da sve crnogorke budu na njemu a ne na ostalim forumima.Pa bi predlozila Administratoru otvaranje novih tema tipa chat razgovori mama,bracni problemi…..i mnogo drugih gde bi mame mogle svakodnevno da se druze.
9:56 am
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
73 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543