12:27 pm
Postovani forumasi i posjetioci portala, zelimo samo da vas obavijestimo da smo konacno osnovali udruzenje Roditelji, sto ce nam omoguciti i konkretne akcije. Vec smo poceli da radimo na pripremi projekta o osnivanju Grupe za podrsku dojenju, i pozivamo sve zainteresovane da nam se jave, i za te ali i za sve ostale ideje koje imate.
9:34 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
2:59 pm
Members
NVO Clanstvo
16/10/2010
12:39 am
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
Kristina napisi nam detaljnije o udruzenju, sad kad smo se ovako svi fino prijavili, kakve su nase obaveze prema udruzenju, kako se ono finansira, pretpostavljam da treba i neka clanarina itd…(ask not what your country can do for you, ask what you can do for your conutry )
14.4.99/12.6.10/10.6.12 ja presretna :)
3:01 pm
Evo me konacno!!! Uspjela sam preko tudjeg kompa:)
Mamika, cim dodjem dogovaramo se oko toga. Ostala je jos neka papirologija da se zavrsi, ali to nista vise ne utice na samo funkcionisanje uduruzenja kad su clanovi.
Planirano je udruzenje se finsansira zahvajujuci projektima koje ce realizovati i za koje cemo oceti da trazimo donatore. Ima nekoliko varijanti, a o pretplati nesto nijesam razmisljala, ne mislim da bi ovdje ljudi bili spremni da placaju za to ista. Bitno mi je da se malo pokrenemo, da se cuje i nas glas.
1:40 pm
Members
NVO Clanstvo
23/10/2010
10:57 pm
Dobro veče 🙂
Od kada je Kristina u USA, jedino ovako kasno mogu da nešto poradim po site-u 🙁
U svakom slučaju, u našem menu-u imamo novu sekciju: UDRUŽENJE
Na ovom linku imate neke osnovne informacije, možete downloadovati i Statut i, naravno, što je i najvažnije – ispuniti online pristupnicu čime ćete postati član/ica Udruženja Roditelji.
3:56 pm
Meni se naravno svidja sve ovo :-))
ali cini mi se da je ovaj portal najvise namjenjen trudnicama i mamama.Ja pokusavam ostvariti trudnocu,ali ne vidim dovoljno tema ili bar jednu gde bi mogle mi koje smo u slicnoj situaciji,da razmjenjujemo iskutstva i misljenja.Ovo bi nam svakoj bilo dragocijeno
npr.tema DOBAR GINEKOLOG U CRNOJ GORI,PODGORICI..
ILI Chat tema o svemu i svacemu,gde svi mozemo pisati licna iskutstva o tome koliko smo lako ili tesko dosle do svoje trudnoce..
unapred se zahvaljujem moderatorima
pozdrav iz Podgorice
4:37 pm
Mumka dobro nam dosla.
Na forumu ima strasno puno oblasti i tema, a trudnice i mame su samo jedan dio, manji, mada smo vrlo aktivne pa se mozda zbog toga cini odnosno te su teme najaktivnije 🙂
Evo na primjer jednog cijelog segmenta portala koji se donosi na ZACECE
http://www.roditelji.me/forum/…..0deu0107e/
U okviru toga njega mozes da otvaras teme koje ti se cine interesantnim i za koje mislis da nedlostaju.
A evo ti i kompetnog spisak oblasti na forumu.
http://www.roditelji.me/forum/
O preporukama za ginekologa smo vec negdje uveliko pricale, ali sad ne mogu da nadjem, sto znaci da defiitivno nijesmo na praviom mjesti.
Tu temu mozes da otvori npr u Zdravlje, Odrasli…
Most Users Ever Online: 287
Currently Online:
86 Guest(s)
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
mamika m: 1304
Ana P: 543
lara92: 415
Budimka G: 386
svetlana22: 335
Cekalica N: 333