Novi repertoar bioskopa Cineplexx BIG Fashion

Bioskop Cineplexx Big Fashion organizuje u subotu 19. oktobra Porodični dan uz prikazivanje animiranog filma Neukrotivi robot.

Osim što će uživati u ovom dirljivom filmu, posjetioci će imati priliku da se uključe u jedinstvenu radionicu robotike od 12 do 15 časova. Pored radionice robotike, mališane očekuje i kreativna radionica, crtanje po licu, balon modeling, kao i poklon Mali Politikin zabavnik uz svaku kupljenu ulaznicu.

Na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx od danas je nekoliko novih filmova:

Osmijeh 2

Na radost svih ljubitelja horor filmova, na naša velika platna stiže filmsko ostvarenje koje unosi napetost i strah.

U trenutku kada kreće na novu svjetsku turneju, planetarna pop senzacija Skaj Rajli počinje da proživljava veoma strašne i neobjašnjive događaje. Preplavljena nadolazećim osjećajem straha i pritiscima slave, Skaj je primorana da se suoči sa svojom mračnom prošlošću kako bi povratila kontrolu nad svojim životom, prije nego što sve izmakne kontroli.

Prva klasa- pun gas!

U svijetu u kojem brzina i strast kroje sudbine, dolazi film koji pomjera granice.

U glavnim ulogama su Rade Ćosić i Miodrag Radonjić kao dva neprikosnovena rivala na trkačkoj stazi- Beba i Nemac. Njihova opsesija trkama sa legendarnim jugićima vodi ih na put ka osvajanju prestižnog prvenstva, sa snom da zakorače u svijet GT3. Ali trka nije jedino što ubrzava njihov puls – na scenu stupa ljubavni trougao koji dodatno usijava atmosferu. Oba vozača zaljubljena su u istu ženu, koju igra Matea Milosavljević. Ovaj film nije samo još jedna priča, već prava trka ka srcima publike.

Vikend misija

Britanski glumac Luk Evans i glumica Gvei Lun-Mei glume u napetom akcionom trileru koji potpisuje Luk Beson, najpoznatiji po hitovima Peti element i Leon profesionalac.

Film prati Džona Loulora, DEA agenta žestokog , ali posvećenog svom poslu. Nema negativca koga ne može da zaustavi, ni žrtve koju nije spreman da podnese kako bi riješio slučaj. Džoi Kvang je vrhunska „dostavljačica” u Tajepehu – brza u vožnji i razmišljanju, teško ju je uhvatiti. Nije trebalo da njih dvoje “padnu” jedno na drugo, ali sudbina ih je spojila, prije nego što su ih sile kriminala i korupcije razdvojile. Sada, 15 godina kasnije, sudbina ponovno spaja Džoi i Džona tokom jednog vikenda u Tajpehu. Otkriće da je jedina stvar teža od zaljubljivanja…ponovno zaljubljivanje.

Neukrotivi robot

Na radost najmlađe publike, stiže adaptacija literarne senzacije, koju je napisao voljeni Piter Braun, nagrađivani pisac bestselera Njujork tajmsa.

Priča prati putovanje robota ROZUM 7134, skraćeno Roz, koji je doživio brodolom i koji se našao na nenaseljenom ostrvu. Kako bi naučio da se prilagodi surovom okruženju, on postepeno gradi odnos sa životinjama koje tamo žive i tako postaje roditelj malom guščetu.

Ovaj film je moćna priča o pronalaženju sebe, uzbudljivo ispitivanje veze između prirode i tehnologije, kao i dirljivo istraživanje značenja biti živ i povezan sa živim svijetom. Neukrotivi robot Pitera Brauna je roman sa ilustracijama, prvi put objavljen 2016. godine koji je postao fenomen i koji je proglašen bestselerom broj 1 na listi Njujork tajmsa. Nakon toga, knjiga je inspirisala stvaranje trilogije, a Braunov rad na serijalu Neukrotivi robot donio mu je brojne prestižne nagrade.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply