Tuča u dvorištu barske Gimnazije, učenik ranjen nožem

Foto: Patrola CG

U dvorištu Gimnazije Niko Rolović u Baru danas, oko 11 časova, došlo je do tuče u kojoj je jedan učenik (2006. godište) ranjen nožem, saopšteno je CdM-u iz policije.

“Jedno maloljetno lice odvezeno je na ukazivanje ljekarske pomoći. Policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti”, kazali su kratko CdM-u iz policije.

Prema saznanjima Primorskog portala, njega je nožem u predjelu slabine ranio takođe maloljetnik.

Povrijeđeni mladić je prevezen u Opštu bolnicu Bar.

Istraga je u toku.

Direktorica Gimnazije “Niko Rolović” Marija Đonović izjavila je za portal ETV, dvije osobe koje nisu đaci te škole napale su gimnazijalca i nanijele mu povrede, a brzom intervencijom profesora sukob je zaustavljen.

Kako je precizirala, do incidenta u dvorištu barske Gimnazije danas je u toku malog odmora, oko 11.08 sati.

“Obaviještena je Hitna pomoć i policija. Sve dalje informacije dobićemo od Centra bezbjednosti Bar”,  rekla je Đonović.


Učenik koji je povrijeđen je, kako navodi portal Bar info, operisan u Opštoj bolnici Bar i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege.

Direktor Opšte bolnice Bar Igor Karišik kazao je za Bar Info da je povrijeđeni učenik stigao u ovu zdravstvenu ustanovu u stanju životne ugroženosti.

“Dječak je imao povrede grudnog koša, dijafragme i slezine. Nož je probio zid grudnog koša i ušao u trbuh. Operativno je zbrinut i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege “, rekao je Karišik.

Izvor: CDM/ portal ETV/Bar Info

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply