Od sjutra novi filmovi na repertoaru Cineplexxa

Na repertoaru  bioskopa Cineplexx Big Fashion od sjutra će biti nekoliko novih filmova.

Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dvije nagrade, producentski prvijenac Alekse Balaševića – Megdan: Između vode i vatre stiže i na naša velika platna.

Glavna linija ove sportske drame posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, koga okolina i društvo tjeraju da u vrtlogu stvarnosti pronađe ljubav i smisao. Ova priča prati čuvara diskoteke koji je pri kraju svoje borilačke karijere, ali ima i moralni dug iz prošlosti koji dolazi na naplatu. Nekadašnja vaterpolo zvijezda, Petar, kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasio svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobjede i poraza tanka. Drama o grupi momaka koji moraju da biraju između vode i vatre, ali žele da zadrže oboje…

Megalopolis je naučno-fantastična saga, koju je reditelj Frensis Ford Kopola sam finansirao. Okarakterisana je kao bajkoviti rimski ep smješten u zamišljenoj modernoj Americi.

Grad Rim se mora promijeniti, izazivajući time konflikte između Cezara Kataline, genijalnog umjetnika koji nastoji da uskoči u utopijsku budućnost i njegovog protivnika, gradonačelnika Frenklina Cicerona posvećenog regresiji, održavanju pohlepe i posebnih interesa. Razapeta između njih je Julija Ciceron socijalistkinja, gradonačelnikova kćerka, čija je ljubav prema Cezaru podjelila njenu lojalnost primoravajući je da sazna šta je to što čovječanstvo zaista zaslužuje.

Od vizionarskog reditelja Aleksandra Adže i producenata filma „Dolazak“ stiže napeti psihološki horor triler Nikad ne puštaj sa Hale Beri u glavnoj ulozi.

Dok Zlo preuzima svijet van njihovog kućnog praga, jedina zaštita za majku, koju glumi dobitnica Oskara Hale Beri, i njene sinove blizance je njihov dom i zaštitna porodična povezanost. Potrebno je da ostanu povezani u svakom trenutku- čak i vezani užetom, držeći se jedno za drugo i podstičući se da se nikada ne puste. Ali kada jedan od dječaka posumnja da li je zlo stvarno, veze koje ih drže zajedno se prekidaju, pokrećući zastrašujuću borbu za preživljavanje.

Klinci kaubojci je dirljiva i topla priča o prijateljstvu i prihvatanju različitosti, ali i najuspješniji crtani film u Španiji. Na radost najmlađe publike, sada stiže i kod nas.

Smještena u Americi s kraja 19. vijeka, ova animirana avantura upoznaje nas sa bratom i sestrom, siročadima, koji iz Irske putuju za Njujork. U težnji da pronađu svog bliskog rođaka krišom ulaze u voz koji ih odvodi ka Divljem zapadu. Putujući kroz autentične predjele Amerike i suočavajući se sa opasnostima i razbojnicima, tokom avanture nailaze i na dječaka sa kojim sklapaju veliko prijateljstvo, doživljavajući brojne pustolovine.

Naredne srijede u 19 časova biće održan događaj Coldplay Moon Music.  Coldplay poziva fanove na specijalno, jedinstveno globalno bioskopsko iskustvo 2. oktobra, gdje će biti u prilicu da među prvima čuju dugo očekivani novi album Moon Music, u odabranim bioskopima širom sveta. Uz najbolje bioskopske tehnologije fanovi na ovom globalnom bioskopskom događaju će čuti Moon Music u fantastičnom kvalitetu zvuka, prije zvaničnog objavljivanja albuma.

Ulaznice su u prodaji!

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply