Super utorak u Cineplexxu

Samo u utorak, 27. avgusta, cijena ulaznice za sve 2D i 3D filmove sa repertoara bioskopa Cineplexx Big Fashion iznosiće dva eura.

Na repertoaru će se naći sljedeća filmska ostvarenja: Sa nama se završava, Dedpul i Vulverin, Osmi putnik: Romul, Sakupljač duša i Grof Monte Kristo, dok će najmlađi posjetioci moći da uživaju u animiranim hitovima: U mojoj glavi 2, Garfild, Grozan ja 4 i Panda u Africi.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i online uz CBC karticu kao platno sredstvo.

Pored navedene akcije, tokom nove bioskopske sedmice na repertoaru će se naći novi filmovi:

Trepni dvaput – Zgodni milijarder poziva mladu djevojku da mu se pridruži sa društvom na njegovom privatnom ostrvu. Ali tamo počinju da se dešavaju čudne stvari. Počinje borba za život.

Kada tehnološki milijarder Slejter King (Tejtum) upozna konobaricu Fridu (Eki) na svojoj dobrotvornoj gala večeri, među njima se rađa simpatija. Poziva je da mu se pridruži sa prijateljima na putovanju iz snova na njegovom privatnom ostrvu. To je raj. Divlje noći prelaze u sunčane dane i svi se sjajno zabavljaju. Niko ne želi da se ovo putovanje završi, ali kako počinju da se događaju čudne stvari, Frida počinje da preispituje svoju stvarnost. Nešto nije u redu s ovim mjestom. Moraće da otkrije istinu ako želi živa da ode sa ostrva.

Vrana – Bill Skarsgard preuzima legendarnu ulogu u rimejku kultnog natprirodnog trilera The Crow (Vrana) snimanog prema stripu Jamesa O’Barra.

Srodne duše Erik Drejven (Skarsgård) i Šeli Vebster (FKA twigs) brutalno su ubijeni kada ih sustignu demoni njene mračne prošlosti. Dobivši priliku da spasi svoju pravu ljubav tako što će se žrtvovati, Erik kreće u potragu za nemilosrdnom osvetom I njihovim ubicama, prolazeći kroz svjetove živih i mrtvih kako bi ispravio pogrešne stvari.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply