Novi repertoar bioskopa Cineplexx

Prva nedjelja u mjesecu donosi sada već prepoznatljivu akciju CINEPLEXX SPECIJAL, u okviru koje će se određeni filmski naslovi naći na repertoaru po specijalnoj cijeni ulaznice 2,50 eura.

U nedjelju, 4. avgusta, na programu će biti filmovi: Odvedi me na Mjesec, Grof Monte Kristo, Stranci: Prvo poglavlje i Nešto je u moru. Takođe, najmlađa publika će moći da uživa u Garfildu prikazanom u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Pored ove akcije, na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion je od danas, 1. avgusta nekoliko novih filmova.

Najmlađa publika obradovaće se još jednom animiranom ostvarenju – Bibine i Bobijeve avanture – Začarana šuma.

Zajedno sa stanovnicima Začarane šume, stiže revolucija, tajni zanati, nevjerovatna magija, uzbuđenje, sjajna muzika, modne revije, lude žurke, fudbalske utakmice, ali i omiljeni junak mališana – Bobi. Sinhronizovano!

Sakupljač duša je film koji već nosi epitet najstrašnijeg horora decenije.

Kombinujući likove koji stvaraju atmosferu straha i napetosti, kao i savremen i moderan pristup klasičnoj horor temi, reditelj filma Oz Perkins podario je ljubiteljima žanra, ali i dobrih filmova, nezaboravno bioskopsko iskustvo. Oskarovac Nikolas Kejdž briljirao je u naslovnoj ulozi, tumačeći serijskog ubicu koga publika poredi sa nekim od najjezivijih likova sa velikog platna. Kejdžov raskošni talenat omogućio mu je da izgradi slojevit, iščašen karakter koji će nam se urezati u pamćenju kao jedan od najozbiljnijih antagonista savremene kinematografije.

Na repertoaru je i film Kraljica plesa. Minin život se okreće naglavačke kada se poznati denser doseli u njen grad. Zaljubljuje se do ušiju i u trenutku kada on pozove sve na audiciju za svoju novu plesnu grupu, Mina vidi svoju šansu i prijavljuje se. Opijena ljubavlju baca se u zanos. Međutim, postoji jedna suštinska stvar koju je zaboravila. Ona ne umije da igra!

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply