U toku akcije Cool ljeto i Cineplexx special – niže cijene ulaznica

U bioskopu Cineplexx Big Fashion ove sedmice je počelo Cool ljeto, koje će trajati do kraja mjeseca u toku kojeg sve posjetioce utorkom očekuje snižena cijena ulaznice, koje će važiti i nedjeljom u toku akcije Cineplexx special.

U nedelju, 7. jula, u okviru Cineplexx Specijal akcije u toku koje je cijena ulaznice 2,50 eura, posjetioci mogu pogledati filmove Loši momci: Sve ili ništa, Furioza, Posmatrači, i Ruski konzul, a najmlađa publika avantura Izmišljeni prijatelj.

ANIME NIGHT BLUE LOCK THE MOVIE: EPIZODA NAGI

U četvrtak, 7. jula, od 20 sati, bioskop okuplja sve ljubitelje japanske animacije na još jednom Anime Night-u. Osim toga, prije projekcije publika će moći da učestvuje u radionici Ikebane, drevne japanske umjetnosti aranžiranja cvijeća koja kombinuje estetiku i duhovnost, naglašavajući harmoniju između prirodnih elemenata koju će organizovati naši prijatelji iz Japanskog ugla.

Na repertoaru su od danas:

DO ZADNJEG DAHA

Od producenata uspješne franšize Džon Vik dolazi novi napeti akcioni triler u kome u glavnim ulogama gledamo Milu Jovovič, oskarovku Dženifer Hadson, Sema Vortingtona i Komona.

Priča prati majku Maju i njenu kćerku koje su prisiljene da žive pod zemljom nakon što planeta Zemlja postane neprikladna za život zbog nedostatka kiseonika. Jedino su mogući kratki izleti na površinu zahvaljujući najmodernijem odijelu za kiseonik, koje je izradio Majin suprug Darijus, za koga ona pretpostavlja da je mrtav. Kada se pojavi misteriozni par, tvrdeći da poznaje Darijusa i da zna njegovu sudbinu, Maja s oprezom pristaje da ih pusti u svoj bunker. Ali da li su oni zaista ono za šta se predstavljaju?

BLUE LOCK THE MOVIE – EPIZODA NAGI

Za sve fanove anime filmova stiže još jedan sjajan naslov!

Priča prati srednjoškolca Nagi Seishira, koji živi dosadnim dosadnim životom. To se mijenja kada Mikage Reo, drug iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svjetskog prvenstva, otkriva Nagijev skriveni talenat, inspirišući ga da igra fudbal i pokaže svoj vanserijski talenat. Jednog dana dobija poziv za misteriozni projekt BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim fudbalskim napadačima iz cijele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvešće ga u svijet koji nikada ranije nije imao priliku da upozna.

VAN SEZONE

Francuska romantična drama, koja je bila nominovana za nagradu Zlatni lav u Veneciji, sada stiže i na naša velika platna.

Matje živi u Parizu, a Alis u malom gradu na Balearskim ostrvima. Nakon što se upoznaju i ostvare kratku vezu, svako kreće svojim putem. Kako bi godinama kasnije odagnao svoju melanholiju, Matje odlazi u banju gdje slučajno ponovo sreće Alis.

SOS linija baner

SOS linija baner

Leave a Reply