Porodični dan uz novi nastavak filma “Grozan ja”

Bioskop Cineplexx Big Fashion organizuje u subotu, 29. juna Porodični dan, uz prikazivanje novog nastavka omiljenog filma za djecu Grozan ja 4.

Film donosi nove izazove za Grua i njegove Malce, uključujući smiješne i dirljive situacije koje su postale zaštitni znak ovog serijala.

Sve mališane očekuje uživanje uz kreativnu radionicu, crtanje po licu, balon modeling u periodu od 12 do 14 časova, kao i pokloni uz kupljenu ulaznicu.

A od četvrtka, 27. juna na repertoaru  bioskopa Cineplexx Big Fashion naći će dva nova filma.

Tiho mjesto-Dan prvi – U režiji i prema scenariju Majkla Sarnoskog, stiže napeti akcioni horor-triler koji pokazuje publici šta se dogodilo na dan kada je svijet utihnuo.

Džajmon Hansu i dobitnica Oskara Lupita Njongo ekspresivnom glumom pokazaće nam šta su to surova borba za opstanak i iskreni strah od samo jednog pogrešnog poteza, a to je ispustiti i najmanji zvuk. Da bi preživjeli, likovi ovog filma morali su da zanijeme zauvijek, a publika će biti dio njihove filmske sudbine.

Radnja filma smještena je u Njujorku, gradu koji je zaposjeo smrtonosni, nepoznati neprijatelj, koji nemilosrdno lovi svoje žrtve zahvaljujući zvuku koji čuje. Treće poglavlje i prednastavak svjetski popularne franšize napušta ruralni dom porodice Abot, kako bi ispričao priču o danu kada su meteoriti pali sa neba, a ljude sa lica Zemlje zbrisala zla stvorenja.

Na repertoaru Cineplexxa je i film Horizont: Američka saga -prvo poglavlje.

Reditelj, scenarista i glumac Kevin Kostner, donosi epski vestern, poslije nezaboravnog, Oskarom nagrađenog remek djela Ples s vukovima.

Priča istražuje svijet Starog Zapada i kako je on osvojen i izgubljen – kroz krv, znoj i suze mnogih. Obuhvatajući četiri godine građanskog rata, od 1861. do 1865 godine, Kostnerova ambiciozna filmska avantura odvešće publiku na emocionalno putovanje kroz zemlju koja je u ratu sa samom sobom, prikazano iz ugla porodica, prijatelja i neprijatelja koji pokušavaju da otkriju šta zaista znače Sjedinjene Američke Države.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply