Produžen besplatan upis u biblioteku za barske predškolce i osnovce

Barski Kulturni centar produžio je besplatan upis u Narodnu biblioteku i čitaonicu “Ivo Vučković” za djecu predškolskog uzrasta i učenike barskih osnovnih škola.

“Ova odluka prvobitno je donijeta u septembru 2023. godine u želji da djeci sa područja opštine Bar učinimo što dostupniji knjižni fond kojim raspolaže barska biblioteka. Odluka će važiti tokom ljetnjeg raspusta, kao i tokom perioda predstojeće školske 2024/25. godine”, saopšteno je iz Kulturnog centra.

Iz ove ustanove obavijestili su i da je tokom maja fond područnog odjeljenja u Ostrosu obogaćen sa 500 naslova na albanskom jeziku, te da je značajan broj knjiga tog fonda namijenjen najmlađoj čitalačkoj publici.

Č”lanovima područnog odjeljenja u Virpazaru na raspolaganju su svi naslovi iz fonda matične biblioteke u Baru. Napominjemo da svi naši sugrađani koji imaju prebivalište na teritoriji  opštine Bar, mogu posjetiti kulturno-istorijske objekte kojima upravlja JU Kulturni centar Bar, bez naknade, uz identifikacioni dokument”, poručili su iz ove ustanove.

Izvor: Barinfo

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply