Manifestacija Rastimo uz ples sjutra u Podgorici

Međunarodna manifestacija Rastimo uz ples 2024. biće održana u utorak, 28. maja, u 18 časova u Bemax areni u Podgorici.

Događaj je dio programa koji se se realizuje i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, a u Podgorici će nastupili oko 600 djece iz javnih i privatnih predškolskih ustanova.

Autor programa Rastimo uz ples je Dječija plesna asocijacija Beograd.

Događaj u Podgorici obuhvatiće i dvije akcije za posjetioce – eko akciju firme Zeleni talas, koja podrazumijeva donošenje ambalažnog otpada za reciklažu, a biće upriličena i humanitarna akcija za djecu Doma Mladost Bijela. Organizatori pozivaju posjetioce da donesu nove peškire, papuče ili higijenske artikle.

Učesnici manifestacije biće djeca iz JPU “Đina Vrbica”, kao i iz privatnih predškolskih ustanova “Artić Pinokio”, “Čarli Čaplin”, “Nova Kućica”, “Kockica”, “Dvor”, “Maša”, “International kindergarten Maša”, “Pipi duga čarapa” i “Malo kraljevstvo”.

U programu će učestvoivati i djeca iz pljevaljske JPU “Eko bajka”, danilovgradske JPU “Irena Radović”, nikšićke JPU “Dragan Kovačević”. Pored mališana koji pohađaju PPU “Montessori Zvono” iz Nikšića, predstaviće se i JPU Naša radost iz Herceg Novog i kotorski privatni vrtić “Osmijeh”. Kao predstavnici iz Budve nastupiće djeca iz PPU “Vini Pu” i Diznilend, iz Bara PPU “Svetionik” i “Mala bajka”, a iz Ulcinja PPU “Arushi Pu”.

Gosti manifestacije u Podgorici, za koju je ulaz slobodan, biće Mija Vujović, dječiji solista, JU Dječiji dom “Mladost” Bijela i Plesni klub “Sonrisa”.

Prijatelji manifestacije su Glavni grad Podgorica, Turistička organizacija Podgorica, TO Ulcinj, Sportski objekti, Zeleni talas, Parking servis, Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija, Zavod za školstvo Crne Gore,  Ministarstvo unutrašnjih poslova, Uprava policije i Crveni krst Crne Gore.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply