U ponedjeljak matematička avantura za najmlađe

U Razvojnom centru udruženja Roditelji u Podgorici u ponedeljak, 26. juna u 18 sati uslijediće nova edukativna radionica pod nazivom Matematika za najmlađe, u toku koje će djeca kroz igru razvijati matematičke vještine. Radionicu realizujemo u saradnji sa kreativno – edukativnim centrom Cvrčak.

Radionica će biti održana u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra u Ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na e -mail [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. 

Kreativno – edukativni centar Cvrčak je osmišljen sa fokusom na Montessori metode. U pitanju je tematska interaktivna radionica za djecu uzrasta od 4 do 6  godina, u toku koje će razvijati matematičke vještine. Cilj matematičkih radionica je da se djeca kroz igru počnu upoznavati sa matematikom i steknu osnovno znanja vezana za prebrojavanja i geometriju. Ovo je posebno važno kako bi djeca sa lakoćom, kroz igru, pristupila jednom od težih predmeta u školama, kao što je matematika. Na ovoj radionici želimo da najmlađi zakorače u školu sa već srušenim stereotipom da je matematika “bauk”!

Radionicu će voditi profesorice Natalija Laban , Milojka Maraš i vaspitačica Adelisa Ljuca. Broj mjesta je ograničen na 12.

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply