U junu u Zvjezdanoj dolini u Andrijevici kamp za djecu školskog uzrasta


U Andrijevici će u toku juna, u dva termina biti organizovan kamp Ready Steady Go za djecu školskog uzrasta, koji Garni hotel i glamping Zvjezdana dolina planira u terminima od 19. do 23. i od 26. do 30. juna. Prijave su u toku.

Kamp Ready Steady Go je koncipiran tako da će djeca imati mini kursa kuvanja, likovne, literarne, zatim radionice na kojima će biti upoznati sa biljnim i životinjskim vrstama čije stanište je upravo u tim krajevima. Biće organizivane karaoke, gledanje filmova na platnu, šetnje, izleti, piknik, obilazak seoskog
domaćinstva, kao i obuka o orjentaciji u prostoru.

Kamp organizuju prvi put, a na realizaciju ove zamisli podstakla ih je energija i radosni osmjesi djece koja su već više puta bili njihovi gosti.

“Način na koji djeca uživaju kod nas, dao nam je vjetar u leđa da organizujemo neki potpuno novi
koncept boravka u prirodi i na selu, da osmislimo radionice i aktivnosti sa ljudima koji će im na
najljepši način prenijeti svoja znanja i kreiramo za naše najslađe goste novo i nezaboravno
iskustvo”, objašnjavaju iz Zvjezdane doline.

Sa Dejanom Dekart osmišljena je likovna i literarna radionicu. Dejana je slikarka, sa značajnim iskustvom u radu sa djecom. Pored toga što je radila u vrtiću i imala individualne časove sa djecom, bila je i medicinska sestra. Iznenađenje, a u Zvjezdanoj dolini su sigurni i oduševljenje djeci biće i radionica sa kreativnom Adrijanom Rocoto cake u toku koje će pripremati sebi zdrave obroke koje će i degustirati. Dok kuva, Adrijana mašta, uči, uživa i što je najvažnije igra se.

U okviru kampa, biće organizovana vježba orijentacije u prostoru, koja ce na zabavan način omogućiti djeci da sa lakoćom prepoznaju strane svijeta i orijentišu se. Učiće kako se koristi kompas, ali i kako se orijentisati uz pomoću mahovine, godova i objekata u prirodi.

Kroz interesantnu priču djeca će saznati koje su to biljne i životinjske vrste koje nastanjuju krajeve tog dijela Crne Gore, njihova staništa i karakteristike. U toku radionice će djeca praviti ptice od papira origami tehnikom.

Cijena koja podrazumijeva 5 dana boravka u kampu i 4 noćenja – smještaj, hranu (3 glavna obroka i 2 užine) kao i prevoz, a iznosi 170 eura. Za drugo ili treće dijete iz porodice cijena se umanjuje za 20 odsto.

Svi detalji i ostale informacije su dostupni putem telefona +382 69 24 31 34 i mail adrese [email protected]

Procedure i Izazovi Samohranog…

SOS linija baner

Leave a Reply